miércoles, 22 de junio de 2016

JOC EN FAMÍLIA A LA FRESCA

Aquest estiu estem organitzant l'espai de joc sensorial als diferents parcs de Sant Feliu amb l'objectiu de satisfer la necessitat dels nens i nenes (1 any fins 6 anys) d'estar en contacte amb la naturalesa i jugar a l'aire lliure.



Durant els tres següents dimecres facilitarem un espai on els infants amb les seves famílies podrán tocar, manipular, olorar, descobrir, observar,... en definitiva, gaudir del joc a través de tots els sentits.
Per aquest motiu hem preparat propostes de joc amb materials d'una gran riquesa sensorial; contes i àlbums il.lustrats, juguines de fusta, roba i diferents elements naturals com sorra de la platga, petxines i caracoles de la mar, pinyes, fulles, plantes aromàtiques, etc.








Propostes variades que donen resposta als interessos i necessitats dels infants en aquesta etapa evolutiva. La necessitat d'explorar, manipular i descobrir les característiques dels diferents objectes que passen per les seves mans com el pes, l'olor, la textura, etc. 
D'aquesta manera els "petits investigadors" están coneixent el món que els envolta i posen en pràctica les seves capacitats. 






C. L'Ecuyer en el seu últim llibre "Educar en la realidad" diu: "Los niños aprenden a través de experiencias sensoriales concretas que no solaments les permiten comprender el mundo, sino también comprenderse a sí mismos. Todo lo que los niños tocan, huelen, oyen, ven y sienten deja una huella en su mente, en su alma, a través de la construcción de su memoria biográfica que pasa a formar parte de su sentido de identidad."



El proper dimecres, dia 6 de juliol us esperem a les 17.00h al Parc Nadal. Tothom està convidat!














No hay comentarios:

Publicar un comentario